Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin a vorbit despre transferul său la Ajax Amsterdam: 'Se spunea că sunt cel mai bun jucător român, iar acum nu mai sunt pe nicăieri'

ajax.nl
Răzvan Marin, Ajax

Răzvan Marin a vorbit despre transferul său la Ajax Amsterdam și despre perioada mai dificilă prin care trece în campionatul olandez, anunță MEDIAFAX.

”Am avut o primă jumătate de an reușită cu Standard, apoi ca o confirmare a venit transferul la Ajax. Până aici, excelent. Din vară nu a mai fost ce mi-am dorit, pentru că, așa cum știe toată lumea, după câteva etape nu am mai prins echipa. Asta e, nu poate fi totul roz, sunt și momente din astea în viața unui fotbalist. Nu îmi convine că sunt criticat, dar înțeleg. Când ești sus ești lăudat, la un moment dat se spunea că sunt cel mai bun jucător român. Iar acum nu mai sunt pe nicăieri”, a declarat Răzvan Marin într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi si: Guvernul Orban stă pe un butoi cu pulbere / SURSE .

Marin a mai spus că nu regretă deloc alegerea de a se alătura lui Ajax Amsterdam:”Nu regret nimic din ce am făcut, am ajuns la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Asta îmi doream de când eram copil, și în urmă cu 5-6 ani. Spuneam că îmi doresc să ajung la unul dintre cele mai mari cluburi din lume, se uita lumea cam lung la mine”.

Răzvan Marin a ajuns la Ajax Amsterdam în vara anului 2019, dar nu a avut o primă jumătate de sezon aşa cum ar fi dorit. Mijlocaşul român în vârstă de 23 de ani a evoluat doar în 15 meciuri la campioana Olandei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.