Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Ștefan Caramitru după incidentul cu Valentin Dragnea: `Mi-a fost greu sa nu reacționez la un atac verbal!`

stiripesurse.ro
cununie civila Valentin Dragnea

Fiul lui Liviu Dragnea și soția acestuia au depus plângeri la poliție pentru o agresiune care ar fi avut loc într-un spațiu public. Între timp Poliția a confirmat plângerea și ca există deja un dosar In rem pe rolul Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 deschizând un dosar penal în care se cercetează fapte de amenințare și tulburarea ordinii publice. Incidentul ar fi avut loc între familia Dragnea și Ștefan Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, directorul Teatrului Național din București.

Lovitură de teatru: Senatul a adoptat reducerea numărului de parlamentari la 300

Într-un punct de vedete oferit STIRIPESURSE.RO Stefan Caramitru confirmă că a exista un incident minor care ar fi pornit de la soția lui Dragnea Jr. și care s-ar fi stins relativ rapid. El se declară uimit cu știrile despre cercetările poliției și dosar penal.

”Facem următoarele precizări referitor la informațiile inexacte furnizate în presă care menționează o agresiune cu familia domnului Valentin Dragnea, precizăm următoarele:

Locuiesc pe aceiași stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem.

Citește și: Protestatarii #Rezist fac o dezvăluire neașteptată! Ce ar fi avut Valer Dorneanu la el, în momentul în care s-au întâlnit pe stradă

Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină.

În acel timp a avut loc o altercație verbala cu doamna Dragnea moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni.

Citește și: Formația Metallica revine în România! Află cât costă biletele

Mi-a fost greu sa nu reacționez la un atac verbal, în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea.

Până în acest moment nu am fost informați oficial din partea organelor competente privind existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală, și sunt foarte surprins de informațiile care se vehiculează în presă mai ales că  nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la CFR! Ce a făcut cu o sumă importantă de la Bugetul de Stat

Sunt șocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presă, care menționează „agresiuni” din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate.

Nu înțeleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presă, nu îmi doresc sa îl alimentez inutil și nici nu înțeleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic.

Citește și: Zeci de mii de locuri de muncă, puse la bătaie! În ce domeniu se oferă cele mai multe posturi

Daca într-adevăr exista o plângere penala cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităților și vom furniza orice informație necesară pentru stabilirea adevărului.”, a transmis Ștefan Caramitru.

Poliția Capitalei precizează, referitor la agresiunea asupra fiului lui Liviu Dragnea, că în urmă cu două săptămâni, o persoană a sunat la 112 și a sesizat că a fost agresată verbal de doi necunoscuți, scrie Mediafax.

Citește și: Viitor sumbru pentru românii cu rate! Avertismentul specialiștilor

"În urmă cu aproximativ două săptămâni, o persoană a formulat plângere cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Anterior, aceeași persoană, prin apel 112, a sesizat că a fost agresată verbal de către doi necunoscuți. Cercetările sunt continuate de către secția de poliție, sub supravegherea unității de parchet competente material și teritorial, în stabilirea situației de fapt și de drept", precizează Poliția Capitalei, la solicitarea MEDIAFAX.

Citește și: Protestatarii #Rezist fac o dezvăluire neașteptată! Ce ar fi avut Valer Dorneanu la el, în momentul în care s-au întâlnit pe stradă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.