Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Realitatea TV, în topul televiziunilor în noaptea alegerilor

rares bogdan

Ediția Specială a emisiunii ,,Jocuri de putere'' a fost lider de audiență pe mai multe segmente din intervalul orar 20.00 - 02.00, în seara în care s-au făcut publice primele rezultate ale alegerilor din 5 iunie.

Rezultatele alegerilor din 5 iunie au stârnit atenția telespectatorilor care au urmărit cele mai noi și corecte informații legate de evoluția numărătorilor parțiale, după închiderea urnelor.

 

Ediția Specială a emisiunii ,,Jocuri de putere'' a fost în topul preferințelor telespectatorilor care au urmărit Realitatea TV în intervalul 20.00 - 02.00.

 

Astfel, în ceea ce privește ratingul în mediul Urban general, Realitatea TV a fost lider pe segmentul televiziunilor de știri, cu 3,9 puncte în intervalul 22.45-23.00, în timp ce principalii competitori au înregistrat audiențe inferioare, RTV - 3.2 puncte, Antena 3 - 3.5 puncte, Digi24 - 1.4 puncte și B1 - 1.1.

 

În ceea ce privește mediul Urban, segmentul de vârstă 18-49 de ani, emisiunea ,,Jocuri de putere'' a fost lider absolut între 22.45 și 23.00 și 23.45-24.00. În același interval 22.45-23.00, emisunea ,,Jocuri de putere'' a atins 4,4 puncte de rating pentru categoria 18+Urban General.

 

Pe celelalte segmente de audiență, Realitatea Tv a fost net superioară celorlalte televiziuni de știri.

 

Realitatea.net a fost în topul site-urilor de știri și sursă de informații pentru sute de mii de români în ziua alegerilor. Conform SATI, Realitatea.net a fost vizitat pe 5 iunie de 578.772 de utilizatori unici. În același interval, site-ul a înregistrat 1.385.685 de afișări.

 

În seara de 5 iunie, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV au fost prezenți cei mai cunoscuți analiști și consultanți politici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.