Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REALIZARE Suntem pe drumul bun! CNAIR anunță că a făcut macheta autostrăzii Ploiești-Buzău

Europa FM
CNAIR

Compania de Drumuri anunță că a fost realizată macheta autostrăzii Ploiești-Buzău. Cu ajutorul acesteia, vor fi luate deciziile următoare privind exproprierile și rezolvarea problemelor de pe teren, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au anunțat pe Facebook că specialiștii au realizat macheta sectorului de autostrada Ploiești - Buzău. Cu ajutorul machetei, vor fi luate deciziile finale privind realizarea proiectului, au precizat cei de la CNAIR.

„Prestatorul a realizat modelarea interactivă 3D pentru Autostrada Ploiești - Buzău. Aceasta are ca scop prezentarea și vizualizarea soluțiilor proiectate precum și asigurarea unui nivel ridicat al preciziei privind suprafața de teren necesară a fi expropriată, lucrările de artă proiectate, precum și soluțiile de consolidare necesare. În unele cazuri modelarea 3D poate conduce la clarificarea constructibilității soluțiilor propuse, iar aceasta va fi utilizată în cadrul etapei de avizare a documentației aferente Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Ploiești – Buzău”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Autostrada Ploieşti la Buzău va avea aproximativ 63 de kilometri. Conform planului, lucrarea ar putea fi deschisă la mijlocul acestui an, va ține doi ani și va costa peste 12 milioane de lei. Șoseaua va fi un sector din viitoarea autostradă A7, Ploiești-Pașcani-Siret, care va lega Capitala de Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.