Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectorul SNSPA, avertisment DUR în an electoral: 'Degradarea politicii de la București a atins cote alarmante'

monitorulcj.ro
remus pricopie

„Degradarea politicii de la București a atins cote alarmante”, avertizează Remus Pricopie, rectorul SNSPA, care afirmă într-o postare pe Facebook că orgoliile de orice fel trebuie să fie depășite, iar cei care se consideră oameni de stat trebuie să acționeze împreună, pentru a evita o coliziune cu istoria.

CUTREMUR în economie după modificările pe legislație fiscală - IMM-urile din România, DISCUȚII pentru mutarea în Bulgaria

„Degradarea politicii de la București a atins cote alarmante. Nu mai discutăm despre idei, ci despre cine pe cine înjură. Nu ne mai obosim cu identificarea pericolelor reale la adresa României, dar nici nu reacționăm suficient de ferm atunci când anumiți politicieni ne vând false pericole, care servesc interesului lor. Nu mai vorbim despre standarde morale sau despre profesionalism, ci despre cum „o nouă barieră roșie” a fost trecută.

Avem resurse pentru a corecta erorile prezentului și a identifica opțiunile pentru viitor? 
Sunt convins că DA!

Aceste resurse se află în noi, în capacitatea noastră de a semnala pericolul și de a acționa civic sau politic. Evident, ca în orice stat democratic, soluțiile trebuie să îmbrace o formă politică, susținută printr-o largă participare publică. Pentru ca acest lucru să se întâmple, la un moment dat, orgoliile de orice fel trebuie să fie depășite. Cei care se consideră OAMENI DE STAT trebuie să acționeze împreună, pentru a evita o coliziune cu istoria.”, scrie Remus Pricopie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.