Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf: S-ar putea să nu mai existe Astra în sezonul viitor

steaua reghecampf

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, a facut remarci ironice la adresa formatiei Astra Giurgiu, vineri, în cadrul unei conferinte de presa, dar a facut referire si la finala Cupei, care urmeaza sa se dispute între doua formatii fara drept de joc în Europa.

"Mai aveti putina rabdare, s-ar putea sa nu mai existe Astra din sezonul viitor. Asteptati si o sa vedeti. Ei asteapta pe 20 mai sa se întâmple ceva, Mos Craciun sa vina (n.r.Ioan Niculae spera atunci sa fie eliberat conditionat)", a declarat Reghecampf. Antrenorul Stelei a lasat sa se înteleaga ca giurgiuvenii vor împartasi soarta Unirii Urziceni si Otelului, campioane în Liga 1 în ultimul deceniu, care ulterior au disparut.

Laurentiu Reghecampf a vorbit si despre finala Cupei României, în care se vor înfrunta CFR Cluj si Dinamo Bucuresti: "În finala Cupei vor juca doua echipe care nu au voie sa participe la anul în cupele europene. Noi am încercat sa facem tot ce a depins de noi pentru a ne califica".

"Avem problema cu Nicusor Stanciu, care va merge azi la Comisie. Si eu trebuie sa merg acolo, dar sper sa nu fiu suspendat. Nu am jignit arbitrul, nu l-am bruscat, asa cum a facut alt antrenor - da, ma refer la Sumudica, care nu a primit nici macar o etapa de suspendare -. Eu am mers sa îl întreb de ce a schimbat cartonasele, atât", a mai spus tehnicianul la conferinta de presa, potrivit Mediafax.

Întrebat daca exista o coaliție împotriva Stelei, Reghecampf a declarat: "Nu cred ca exista, cum pot sa dau vina pe altcineva? Au fost anumite lucruri care s-au întâmplat și ma refer la arbitraje, dar totul a trecut. Nu putem sa dam vina pe alții, suntem noi vinovați. Jucatorii trebuie sa învețe, e un proces pentru a putea ieși campion și a ajunge în grupele Champions League. Trebuie sa dai dovada de maturitate în astfel de momente. Am avut jocuri bune, dar din pacate la finalul lor nu ne-am putut bucura. Trebuie sa formam o echipa puternica cât mai repede. Eu sunt la Steaua sa muncesc, nu vreau sa comentez declarațiile patronului".

Steaua Bucuresti va juca, sâmbata, de la ora 20.30, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, pe Arena Nationala din Bucuresti, cu Viitorul Constanta. Steaua ocupa locul 2 în clasament, cu 36 de puncte, 6 mai putine decât liderul Astra Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.