Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reglări de conturi în Poliția Română, odată cu demisia lui Vasilescu - Comisarul Gavriș, fost șef la Omoruri, mutat în Harghita

adevarul.ro
Radu Gavriş - şef serviciul omoruri politia capitalei

Șeful demisionar al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, plătește polițe înainte de a părăsi funcția. Acesta l-a mutat pe cunoscutul comisar Radu Gavriș, fost șef la „Omoruri” în Poliția Capitalei, la IPJ Harghita pentru șase luni.

„Cu data de 1 septembrie 2020, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Viorel Mihăiță, director al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, a fost numit, la cerere, să îndeplinească atribuțiile funcției de director al Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative.

Cu aceeași dată, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Gavriș Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, pe o perioadă de 6 luni. Atribuțiile sale în cadrul unității teritoriale vor fi pe linie de investigații criminale”, transmite IGPR.

Potrivit unor surse, Liviu Vasilescu îl suspectează pe Radu Gavriș că s-ar afla în spatele scurgerii de informații în presă cu privire la întâlnirea șefului poliției cu interlopii din clanul Duduianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.