Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Relația lui Brad Pitt cu Charlize Theron ar fi exclusiv profesională

brad pitt

Informația despre relația actorului american Brad Pitt cu starul sud-african Charlize Theron ar fi falsă și ar fi pornit de la o fotografie făcută în timpul unei colaborări profesionale, potrivit unei surse citate de revista People, scrie Mediafax.

Potrivit acestei surse, Pitt și Theron s-ar fi întâlnit în urmă cu șase luni pentru a lucra, alături de actorul Adam Driver, la o reclamă pentru ceasurile Breitling.

"Au petrecut timp împreună", dar "nu au ieșit recent și nici nu vor ieși", a declarat sursa pentru People.

La sfârșitul săptămânii trecute, publicația britanică The Sun a scris, citând o sursă, că Brad Pitt, care este în curs de divorț de starul hollywoodian Angelina Jolie, ar avea o relație cu Charlize Theron din luna decembrie a anului trecut.

Potrivit unei surse citate de publicația britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoștință celor doi.

"Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp - în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat", a declarat sursa pentru The Sun.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani și Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecție a filmului "Roma", de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.

Charlize Theron, care s-a despărțit de Sean Penn în 2015, după o relație de 18 luni, ar fi fost prima vedetă cu care Brad Pitt - premiat cu un Oscar în calitate de producător al filmului "12 ani de sclavie" (2013) - ar fi avut o relație după despărțirea de Angelina Jolie, în 2016.

Citește și: Ariana Grande va lansa noul său album 'Thank U, Next'

Theron - câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) - are doi copii adoptați, un băiețel și o fetiță.

La începutul lunii decembrie 2018, actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în proces de divorţ, au ajuns la o înţelegere privind custodia celor şase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul anului trecut. În documentele depuse în instanță se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate "regulat". La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie "încearcă să manipuleze presa".

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Cei doi au împreună șase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.