Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reluare activitate Secție consulară Rabat

operationworld.com
Maroc
Începând cu data de 29.06.2020 Secția Consulară RABAT își reia activitatea de lucru cu publicul la ghișeu, de o manieră progresivă și în concordanță cu măsurile impuse de autoritățile marocane în perioada stării de urgență sanitară.
Vor fi procesate, deocamdată, numai serviciile consulare din categoria: documente de călătorie, acte notariale (procuri, declarații, legalizări), acte de stare civilă (înscrieri certificate de stare civilă), formulare definite pe plan local.Va fi permis exclusiv accesul în sală a unei singure persoane, exceptând cazurile care necesită prezența părinților pentru documentele de călătorie ale minorului.
Accesul este permis doar pe bază de programare. Pentru serviciile de înscriere certificate de stare civilă recomandăm utilizarea portalului http://www.econsulat.ro.
Vă rugăm să respectați ora programării și să vă asigurați în prealabil că sunteți în posesia tuturor documentelor necesare, pentru a evita deplasările repetate.
Subliniem că, pentru moment, activitatea în domeniul vizelor NU va fi relansată, aceasta fiind în strânsă legătură cu restricţiile temporare de călătorie instituite la nivelul Uniunii Europene.
Este obligatorie utilizarea măștilor și dezinfectarea mâinilor la intrarea în secția consulară. Vă rugăm să vă conformați indicațiilor personalului consular și ale angajaților însărcinați cu paza și menținerea ordinii, pentru respectarea condițiilor de siguranță.
Scrie Ambasada Romaniei in Maroc, pe pagina de socializare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.