Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remize cu acelaşi scor, 1-1, la Udine şi Empoli

etimg.com
minge

Echipa italiană Empoli a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia AC Fiorentina, în etapa a 25-a din Serie A. Într-un alt meci, Udinese şi Cagliari au terminat indecis, scor 1-1, potrivit news.ro

Oaspeţii au deschis scorul la Empoli, în minutul 29, prin Lucas Beltran, iar un minut mai târziu antrenorul lui Empoli, Davide Nicola, a decis să îl introducă în joc pe mijlocaşul român Răzvan Marin, în locul accidentatului Alberto Grassi. Fiorentina a mai avut o bară în minutul 42, prin Lucas Martinez, iar la pauză a intrat cu avantaj minim.

În partea secundă Empoli a obţinut un penalti, transformat de Mbaye Niang, în minutul 56. Răzvan Marin a avut un şut puternic de la distanţă, în minutul 64, dar până la final nu s-a mai întâmplat nimic şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În clasamentul din Serie A, Empoli e pe locul 16, cu 22 de puncte, iar AC Fiorentina se află pe locul 7, cu 38 de puncte.

Într-un alt meci al etapei, Udinese şi Cagliari au terminat 1-1, prin golurile reuşite de Zemura, în minutul 14, pentru gazde, şi de Gaetano, în minutul 44, pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.