Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Truică, arest la domiciliu în lux: Piscină, terenuri de tenis, foişor

remus truica

Milionarul Remus Truică, fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase, a fost plasat în arest la domiciliu de Curtea de Apel Braşov, deşi DNA a cerut arest preventiv. Truică este acuzat de procurori de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare a banilor, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Ilfov, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

Dacă unii inculpaţi sunt cercetaţi în condiţiile mizere din arestul Poliţiei Capitalei, pentru Remus Truică aşa-zisul arest va semăna mai degrabă cu un sejur de lux. Acesta îşi va petrece 30 de zile într-un palat care are câteva sute de metri. El are o piscină la dimensiuni olimpice, două terenuri de sport - unul de fotbal şi unul de tenis, acoperit cu zgură, precum şi un foişor pentru picnic în aer liber.

Vezi şi: Lovitură de teatru: Sentință incredibilă pentru Remus Truică și Dan Andronic

Potrivit adevarul.ro, Truică deţine la Snagov cel mai mare şi mai luxos domeniu privat din jurul Capitalei, acetsta fiind locul în care va face arestul la domiciliu. Reşedinţa este situată la Snagov. Nu oriunde, ci chiar pe malul lacului Snagov, cea mai râvnită zonă imobiliară din ţară. Casa de la Snagov a lui Remus Truică se detaşează prin opulenţă de celelalte vile din aceeaşi zonă.

Palatul este plasat între pădurea Snagov şi lacul cu acelaşi nume. Localizată chiar la marginea pădurii, cu vedere la lacul Snagov, palatul are trei niveluri. În jurul său sunt construite anexe care adăpostesc, printre altele, garajul în care milionarul îşi ţine maşinile de sute de mii de euro. Palatul se întinde pe câteva sute de metri, are forme complicate, cu multiple laturi, fiind dominat de un turn în formă de foişor. Locuinţa beneficiază de un sistem inteligent de încălzire, total computerizat, care foloseşte mai multe surse de energie, aleasă automat, în funcţie de vreme.

Vezi şi: Reacțiile lui Remus Truică și Dan Andronic după sentința judecătorilor

Curtea imensă arată ca un adevărat teren de golf, cu gazon englezesc tuns cu grijă. Câteva alei pavate cu dale colorate străbat domeniul de la un capăt la altul. Una dintre alei duce la un mic helioport, plasat central, pentru elicopterul cu care milionarul se deplasează ori de câte ori vrea să evite aglomeraţia de pe şosele. Din acareturile lui Truică nu lipsesc o piscină la dimensiuni olimpice, două terenuri de sport - unul de fotbal şi unul de tenis, acoperit cu zgură, precum şi un foişor pentru picnic în aer liber.

Pentru fiicele sale gemene, în vârstă de 7 ani, Remus Truică a amenajat un orăşel al copiilor în miniatură: tobogane, căsuţe de mai multe forme şi mărimi, balansoare, leagăne şi multe alte jucării. Vila este construită pe malul lacului Snagov, aşa că Remus Truică a amenajat două debarcadere, din care unul este acoperit, cel din urmă adăpostind şalupa rapidă cu care milionarul se plimbă pe lac ori de câte ori simte nevoia de a se relaxa, mai notează sursa citată.

Vezi şi: STENOGRAME incredibile dintre Truica, printesa Lia si alti membri ai grupului infractional

content-image

Foto: adevarul.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.