Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica liderului PNL poreclit 'Omul-supozitor' de către UDMR: 'Nu am acceptat ca liberalii să fie prizonieri'

pnl umbra

Președintele organizației județene PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a declarat joi, la Antena 3, că liberalii au ieșit din coaliția locală pentru că nu acceptă să fie „prizonierii” UDMR, după ce liderii locali maghiari l-au numit într-o conferință de presă „Omul-supozitor”.

  • „Decizia asta ii deranjeaza foarte mult pentru ca eu nu accept sa fim prizonieri, eu nu accept sa isi gaseasca oameni de casa in PNL si sa isi faca UDMR actiuni prin oamenii PNL. Nu am acceptat sa fac parte din afaceri necurate si sa giram afaceri necurate prin care s-ar vinde statului maghiar pamant in centrul orasului pe concesiune pe 50 de ani. Nu am acceptat ca sub copertina coalitiei sa se puna umbrela ca PNL tradeaza interesele romanilor din Satu Mare. Au fost hotarari de Consiliu Local care au probleme de legalitate, am sesizat Prefectul si este si o sesizare in procedura la tribunal. Toate aceste lucruri vor iesi la lumina”, a declarat Cozma.

El a adăugat că va deschide în instanță o acțiune civilă împotriva primarului UDMR din municipiu, după afirmațiile la adresa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.