Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentantul României la OMS a IZBUCNIT: 'Aberații! Vedem oameni care folosesc mască în aer liber!' - Streinu -Cercel, CONTRAZIS

Digi24
Alexandru Rafila

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie și reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a izbucnit la adresa oamenilor care au adoptat măsuri aberante de siguranță. Acesta a avertizat în repetate rânduri că românii nu ar trebui să poarte măști pe stradă.

Citește și: SURPRIZĂ în plină criză cauzată de pandemia de coronavirus: Activele administrate de fondurile de pensii obligatorii au CRESCUT în aprilie cu 18,4% față de 2019

"Nu mi-a cerut nimeni părerea despre nimic! Sunt consultaţi doar cei de la Direcţia de Sănătate Publică, dar şi recomandările lor ajung, de cele mai multe ori, în coşul de gunoi. Când se face un act normativ la Guvern, nu prea ţine cont nimeni de aceste recomandări.

Din păcate, chiar şi acum, din cauza vocilor care răspândesc multe aberaţii, vedem oameni care folosesc masca în spaţii larg deschise, în aer liber, sau chiar şi când stau singuri, în maşina personală! (...)Apa de la robinet nu poate să aibă o cantitate atât de mare de clor, încât să exercite un efect dezinfectant. E eficientă ca s-o bem, dacă ne e sete, o bem . Nu pot să spun că apa de la robinet e un antidot împotriva infecţiei cu noul coronavirus, mai ales că mulţi dintre cei care s-au îmbolnăvit au băut şi apă de la robinet“, conform Adevărul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.