Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricţii de circulație de două zile pe Autostrada Soarelui: sunt vizate și zone de pe A4 Ovidiu -Agigea

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Centrul Infotrafic anunţă că, începând de joi, pentru două zile, inclusiv pe timpul nopții, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru lucrări. Restricţii sunt și pe A4 Ovidiu -Agigea, spre litoral, joi între orele 9.00 - 17.00, relatează Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de joi, pentru două zile, inclusiv pe timpul nopții, circulația va fi restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către capitală, între kilometrii 35+300 metri și 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparații asfaltice.

De asemenea, pe A2 București – Constanța, la km 161, spre Capitală, banda doi este restricționată pentru lucrări de întreținere iluminare, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00.

Pe A4 Ovidiu -Agigea, km 13+200m, spre litoral, banda de urgență și prima bandă sunt restricționate, pentru lucrări de întreținere pod, începând cu ora 09:00 și până la ora 17:00.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.