Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de circulație pentru bucureșteni: e vizată zona pasajului rutier Europa Unită, ce se construiește în Sectorul 4

Facebook
restrictii circulatie stop

Sectorul 4 al Municipiului București anunță restricții de circulație în zona de sud a Capitalei. Urmare a lucrărilor de cofrare a zidului de sprijin pentru rampa pasajului Europa Unită, din zona Metalurgiei, în perioada următoare, traficul se va desfășura în condiții speciale.

Astfel, începând de sâmbătă 14 mai, timp de o săptămână, circulația rutieră la intersecția bulevardului Alexandru Obregia cu strada Turnu Măgurele, pe sensul de mers către Șoseaua Giurgiului, se va desfășura pe o singură bandă, corespunzător marcată.

„În măsura posibilităților, rugăm participanții la trafic să ocolească zona în perioada mai sus menționată, iar celor care sunt totuși nevoiți să circule în perimetrul șantierului pasajului rutier suprateran Europa Unită, le recomandăm să se deplaseze cu atenție, respectând semnele de circulație.

Europa Unită, noul pasaj rutier suprateran pe care Primăria Sectorului 4 îl construiește la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, va avea o lungime de peste 650 de metri, două benzi de circulație pe fiecare sens și va fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureștiului”, transmite Primăria Sectorului 4.

Lucrările la acest obiectiv extrem de important pentru toți locuitorii Capitalei au început în luna februarie a acestui an și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.