Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire spectaculoasă în ring - Fostul campion american Evander Holyfield face meci demonstrativ cu McBride

https://us.marca.com/
evander holyfield, mcbride, meci demo

Boxerul american Evander Holyfield, fost campion mondial la categoria grea în patru ocazii, a anunţat că revine în ring, la vârsta de 58 de ani, urmând să-l înfrunte pe irlandezul Kevin McBride, în cadrul unui meci demonstrativ care va avea loc pe 5 iunie, informează agenţia EFE, citată de Agerpres.

Revenirea lui Holyfield se va produce în cadrul unei gale care va avea loc la Miami (Florida) şi al cărei cap de afiş va fi meciul de unificare a titlului mondial la categoria uşoară dintre americano-hondurianul Teofimo Lopez şi australianul George Kambosos.

Kevin McBride (47 ani) este ultimul pugilist care a reuşit să învingă o altă legendă a boxului american, Mike Tyson, în 2005, eşec în urma căruia "Iron Mike" a pus capăt carierei sale de boxer profesionist.

Citește și: 'Fă... ce le zic eu?'/'...mă, jegule nesimţit' -Dialogul CULT dintre iubitul Ioanei Băsescu, devenit INFORMATOR DNA și fiica fostului președinte, reținut de CAB

Luna trecută, Mike Tyson anunţase că a ajuns la un acord cu Evander Holyfield în vederea unui meci demonstrativ care să se dispute pe 29 mai. Informaţia nu a fost confirmată însă de staff-ul lui Holyfield.

Anul trecut, în luna noiembrie, Mike Tyson (54 ani) a devenit în ring pentru un meci demonstrativ împotriva compatriotului său Roy Jones Jr, urmărit de 1,6 milioane de persoane, prin intermediul sistemului pay-per-view.

Pe 28 iunie 1997, Mike Tyson l-a înfruntat pe Evander Holyfield într-unul dintre cele mai controversate meciuri din istoria boxului. Tyson a fost descalificat de arbitru după ce a muşcat o bucată din urechea lui Holyfield, în runda a treia a luptei care a avut loc la cazinoul MGM Grand din Las Vegas. El a primit ulterior o amendă de 3 milioane de dolari, fiindu-i retrasă totodată licenţa de boxer pentru un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.