Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revista People a stabilit cine sunt cei mai frumoşi oameni din lume

Kate Hudson

Trei generaţii de femei apar pe coperta ediţiei speciale a revistei People dedicate celui mai frumos om din lume. A 30-a ediţie specială a revistei People le are pe copertă pe actriţele Goldie Hawn şi Kate Hudson, mamă şi fiică.

Celebra ediţie anuală a revistei People dedicată celui mai frumos om din lume are anul acesta pe copertă un trio, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Donald Trump și Boris Johnson au ajuns la un acord: semnează marea înțelegere

Cel de-al 30-lea număr al ediţiei speciale are pe copertă trei generaţii de frumuseţi, începând cu actriţele Goldie Hawn şi Kate Hudson, mamă şi fiică. Li se alătură Rani Rose Fujikawa, fiica în vârstă de 1 an a lui Kate Hudson.

Cele două actriţe au vorbit într-un interviu pentru People despre modul în care îşi cresc copiii, despre legăturile de familie indestructibile, dar şi despre viaţa în izolare, în contextul pandemiei de COVID-19.

Hawn, în vârstă de 74 de ani, spune că reuşeşte să treacă peste criză alături de partenerul său de viaţă din ultimii 37 de ani, actorul Kurt Russell, cu ajutorul meditaţiei şi al „grijii iubitoare pentru toţi din inima ei”.

Citește și: Probleme pentru PNL: Scăderea în sondaje, dezbătură în şedinţa BPN (surse)

Hudson, în vârstă de 41 de ani, stă acasă cu partenerul ei de viaţă, muzicianul Danny Fujikawa, cu fiica sa, Rani Rose, şi fiii ei din relaţii anterioare, Ryder şi Bing. Actriţa spune că relaţia mamei ei cu Russell, în vârstă de 69 de ani, este o sursă de inspiraţie pentru ea.

Anual, People publică o listă a oamenilor frumoşi din lume. Anul trecut, titlul de cel mai frumos om din lume i-a fost acordat actriţei, femeii de afaceri şi activistei pentru drepturile copiilor Jennifer Garner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.