Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTA lui Ponta după atacul de la Nisa: Sunt trist! Suntem tinuti de Propaganda Fascistă

aktual24.ro
ponta-aktual24

Fostul premier Victor Ponta a reacționat după atacul de la Nisa în care au pierit zeci de oameni și alte zeci se zbat între viață și moarte întru-un atac calificat neoficial până acum ca fiind unul terorist. Un camion a intrat în mulțimea adunată la Nisa pe Promenade des Anglais, un sit foarte frecventat de turişti, unde mii de persoane asistau la un foc de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei.

Vezi și: ATENȚIE IMAGINI DURE - Momentul atacului de la Nisa (18+)/ VIDEO-FOTO

Victor Ponta se declară trist de acest nou atac împotriva civilizației moderne și susține că este trist atunci când vede cum lumea în care trăim duce o luptă necruțătoare împotriva terorismului, în timp ce în România se practică ”Prapaganda Fascistă intr-un razboi absurd al romanilor contra romanilor!”:

”Condoleante si solidaritate cu victimele, rudele si apropiatii acestora, si cu tot poporul francez lovit inca o data de tragedie!

Paris, Istanbul, Bruxelles- sunt locuri in care civilizatia moderna da batalii sangeroase impotriva unui dusman cu adevarat odios - sunt trist si sa vad ca in timp ce lumea din care noi facem parte intelege ca nimic nu este mai important decat aceasta batalie contra terorismului, si ca solidaritatea este arma noastra principala, in Romania suntem tinuti de Propaganda Fascista intr-un razboi absurd al romanilor contra romanilor!

Dumnezeu sa fie alaturi de cei loviti in mod atat de tragic de Ziua Nationala in Franta!”, susține fostul premier pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: IMAGINI DRAMATICE din Nisa. Ce a rămas în urma atacului (18+)/ foto-video

Vezi și: ANUNȚUL Ministerului afacerilor Externe după atacul de la Nisa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.