Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă totală într-un fief PNL, Nicolae Ciucă e somat să iasă de la guvernare: Ne ducem în cap!

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Nicolae Ciucă

Viceprimarul liberal al municipiului Timişoara, Cosmin Tabără, care deţine şi funcţia de preşedinte al PNL Timişoara, a atras atenţia că PNL trebuie să susţină măsuri liberale, nu doar să facă figuraţie sau să fie ”brelocul” PSD în Parlamentul României. Tabără atrage atenţia că, dacă PNL nu va lua măsuri, partidul riscă să iasă de pe scena politică, scrie News.ro.

”Sau ieşim de la guvernare, sau ne ducem în cap! Să fie clar: PNL trebuie să susţină măsuri liberale şi nu împotriva principiilor liberale! Să nu uite că el reprezintă un electorat care l-a mandatat cu un scop în Parlamentul României, nu doar să facă figuraţie sau să fie "brelocul" cuiva, în speţă al PSD! Dacă nu este tratat cu respect, ca un partener, dacă ideile şi principiile liberale nu există în coaliţie, care este sensul rămânerii acolo? Putem să ne dăm la o parte, să-i lăsăm să guverneze cum vor dacă nu ţin cont de nimeni şi nimic, iar cei care cred cu tărie "doar" în politica lor să rămână cu ei!”, a scris Cosmin Tabără, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Liberalul este de părere că principiile sunt mai importante decât câteva luni de guvernare.

”Dacă lucrurile continuă în acest ritm, iar PNL nu face nimic, riscă să iasă de pe scena politică! Principiile sunt mai importante decât câteva luni de guvernare. Nu se mai poate ca tot ce se întâmplă anti-economie să fie decontat de noi, PNL. Repet, este nevoie de reformă, dar una reală. Nu făcută în pripă, peste noapte, prin OUG”, a mai scris Tabără.

Cosmin Tabără a specificat, în final, că aceasta este părerea sa, nu a organizaţiei pe care o conduce.

”Evident, aceasta este opinia mea, şi nu a organizaţiei PNL Timişoara, dar tăcerea, ACUM, înseamnă laşitate, complicitate şi iresponsabilitate”, a concluzionat Cosmin Tabără.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.