Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTA unui primar PSD: Unii din mai-marii noştri au pierdut definitiv contactul cu lumea reală

presiune tensiuni scandal pericol

Primarul comunei dâmboviţene Corbii Mari, Ionuţ Bănică, cere, marţi, într-o postare pe facebook, demisia liderului social democrat Viorica Dăncilă, după rezultatele de la alegerile prezidenţiale, potrivit Agerpres. Acesta spune că şi liderul PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, ar trebui să îşi dea demisia. Este a doua solicitare de acest gen, după ce luni seara primarul PSD din oraşul dâmboviţean Pucioasa, Constantin Ana, a spus că atât Viorica Dăncilă, cât şi Rovana Plumb trebuie să demisioneze.

"M-am săturat de şedinţe în care ni se prezintă cum am câştigat alegerile pe care le-am pierdut. E timpul ca doamna Rovana Plumb şi doamna Viorica Dăncilă să demisioneze şi să mergem mai departe. E timpul de reformă puternică, nu de faţadă. Avem nevoie de unitate şi mobilizare maximă dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale şi parlamentare anul viitor. P.S.: motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o să le spun răspicat şi detaliat în şedinţa CEx-ului judeţean", spune primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

Acesta îi acuză pe liderii partidului că au pierdut legătura cu realitatea din teren.

"Nu sunt omul care să-şi exprime nemulţumirile de partid în public, dar se pare că unii dintre mai-marii noştri de la judeţ şi de la Bucureşti au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor şi se (ne) mint că toţi suntem bine. Nu suntem bine! Scriu acest mesaj cu tristeţe pentru că situaţia în care a ajuns PSD mă obligă. În acelaşi timp, însă, sunt unul dintre optimiştii care cred că putem să ne revenim (dacă ne mişcăm repede, cu viziune şi curajos)", mai afirmă Bănică.

Vezi si: Negocieri Marcel Ciolacu - Viorica Dăncilă: întâlnire de gradul zero înainte de ședința 'reformatorilor' / SURSE .

Edilul adaugă că ce se întâmplă acum în PSD e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.

"Munca asta uriaşă, pe care doar cei din teritoriu o pot înţelege, e aruncată la gunoi de ignoranţa/impostura reaua-credinţă de la nivel judeţean sau naţional. Am tăcut de atâtea ori cu toţii, primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii, consilieri, activişti şi membri simpli, ne-am făcut că nu vedem, am lăsat de la noi pe principiul că 'poate şi-or reveni'. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD, atât la nivelul judeţului, cât şi naţional, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului", susţine primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

Acesta mai susţine că e nevoie de reformă în partid şi de oameni bine pregătiţi la conducere.

"E nevoie de reformă, e nevoie de oameni bine pregătiţi, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înţeleg greutăţile unei comune sau, măcar, ştiu unde e ea pe hartă. E timpul ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane ştiutoare de carte, bine pregătite, buni organizatori, să revină acasă - doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat", a mai scris pe facebook primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.