Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTATOR: 'Aceasta este pedeapsa lui Dumnezeu'

colectiv

Retelele de socializare sunt acaparete inca de noaptea trecuta de mesaje legate de tragedia din clubul Colectiv. Daca majoritatea transmit mesaje de condoleante, isi exprima ingrijorarea pentru victime sau cauta cu disperare sa afle informatii despre persoanele cunoscute, altii aproape ca se bucura de cele intamplate prin mesaje ca 'Focul purifica'.

Multi comenteaza pe retelele de socializare ca tragedia este 'pedeapsa lui Dumnezeu', pentru satanisti, pentru pagani, pentru cei care indraznesc sa se distreze, sa asculte muzica rock sau sa sarbatoreasca Halloween-ul (lucru care nu se intampla aseara in Colectiv).

content-image

colaj facut din comentariile postate pe pagina de Facebook a clubului Colectiv, realizat de: Mihai Vasilescu / Facebook

Un alt exemplu de astfel de concluzii trase in urma tragediei:

"Evenimentul s-a desfășurat în preajma sărbătorii Halloween, supranumit Festival al morții. „Părintele” modern al „bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, obișnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic. Trupa Goodbye Gravity, piesele căreia abundă de mesaje despre moarte, a organizat un show-concert. Potrivit martorilor, în clipele când a izbucnit incendiul, în scenă se cînta piesa "The day we die" (Ziua în care murim), o piesă care se trage direct din iad.

După părerea mea, Goodbye Gravity este o formație din sataniști care, prin albumul lor muzical "Mantrele războiului" și, nemijlocit prin piesa "Ziua în care murim", au atras mânia și blestemul lui Dumnezeu asupra tuturor celor care au venit la eveniment. Au profețit când au scris aceste versuri din piesă: Let go and beg for freedom. Another row jumping into the flame - traducere: un alt rând, ce sare in flacari. Nu întîmplător a fost și faptul că intrarea la concert a fost liberă iar oferta a atras un număr mare de tineri. Respectiv, numărul celor ce au au avut de suferit de flăcări a fost unul mare", este scris intr-un articol pe moldovacrestina.md/blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.