Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Florin Busuioc NU poate fi operat pentru că seful secției de cardiologie și-a ÎNCHIS telefonul și nu poate fi găsit: Raed Arafat reacționează

Florin Busuioc

UPDATE „Este deja în sala de intervenții. Momentan trebuie stabilizat. Este în operație. Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la București la Craiova. Din cauza ceții oricum nu poate zbura nimic acum”, a declarat, pentru Libertatea, Raed Arafat.

Actorul Florin Busuioc a suferit, marți seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgență din oraș pentru o intervenție chirurgicală.

"Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Județean de urgență din Craiova", a declarat, pentru MEDIAFAX, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Citește și: Schimbare radicală! Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare – Milioane de oameni, vizați!

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș.

Potrivit unor surse medicale, șeful Secției de Cardiologie și-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Trașcă, care, la ora transmiterii știrii, urmează să intre în sala de operație pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la București.

Citește și: Vești bune pentru toți șoferii! Ce lege importantă a modificat Camera Deputaților

"Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu știu exact în ce stare mai e, dar știu că a fost resuscitat și că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior", potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, Cristina Geormaneanu.

Florin Busuioc are 56 de ani.

Citește și: Cine e jurnalista costaricană care a anunțat dezastrul pentru Elena Udrea – Mega-investigația în care a fost implicată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.