Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezoluție pentru Congresul PSD: partidul să-și reasume identitatea pro-europeană

congres psd

Organizația PES activists România a decis cu unanimitate de voturi adoptarea unei rezoluții prin care propune ca membrii reuniți la Congresul PSD din 29 iunie să își reasume identitatea pro-europeană a partidului.

„Organizația PES activists România, reunită sâmbătă 15 iunie în cadrul Adunării Generale, a decis cu unanimitate de voturi adoptarea unei rezoluții prin care propune ca membrii reuniți la Congresul Partidului Social Democrat din 29 iunie să își reasume identitatea pro-europeană a partidului, apartenența la familia social democrată europeană și să sprijine, fără echivoc, în proiectul politic al partidului, parcursul european al României în deplin acord cu valorile europene, criteriile de competență și dorința de valorificare a apartenenței la comunitatea europeană”, se arată într-un comunicat de presă.

„Stânga românească a dus România spre NATO și Uniunea Europeană reușind o Președinție de succes a României la Consiliul UE datorită unui efort de pregătire substanțial. Trebuie să fim mândri de această realizare și să le explicăm cetățenilor cum am sprijinit parcursul european al României. Nu trebuie să ne oprim aici, trebuie să revenim la valorile stângii europene și să redevenim partidul specialiștilor”, a declarat Victor Negrescu, reprezentant PES activists România.

SURSE - Moțiunea de cenzură și-a rupt gâtul: evoluții spectaculoase în Parlament și calcule de ultimă oră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.