Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rihanna şi-a îndemnat fanii să renunţe la Snapchat, după publicarea unei reclame care ironiza abuzul lui Chris Brown

vulture.com
rihanna

Cântăreaţa Rihanna şi-a îndemnat fanii, joi, să renunţe la Snapchat, după ce a fost publicată pe această platformă o reclamă care ironiza faptul că în urmă cu mai mulţi ani ea a fost agresată fizic de artistul Chris Brown, partenerul ei de la acea vreme, scrie NEWS.RO, citând AFP.com.

Citeşte şi: Cifre DEVASTATOARE de la Eurostat: România, cea mai MARE inflaţie din Uniunea Europeană

Platforma de socializare, care are 187 de milioane de utilizatori, mai ales tineri, a publicat o reclamă intitulată pentru „Would You Rather?” („Ce ai prefera?”), un joc care pune întrebări uneori provocatoare.

Reclama a afişat imaginile celor doi cântăreţi - Rihanna şi Chris Brown, întrebând utilizatorii Snapchat dacă ar prefera să „o plesnească pe Rihanna” sau „să îl lovească cu pumnul pe Chris Brown”.

Compania Snap Inc, care deţine Snapchat, a retras această reclamă de pe platformă şi le-a cerut scuze artistei şi utilizatorilor.

Însă, Rihanna a publicat un mesaj pe platforma rivală, Instagram, criticând Snapchat.

„Aţi cheltuit bani pentru a anima ceva ce ar jena în mod intenţionat victimele violenţei domestice şi aţi făcut o glumă din asta! Nu este vorba despre ceea ce simt eu, ci despre toate femeile, toţi copiii şi bărbaţii care au fost victime ale violenţei domestice în trecut şi mai ales despre acele persoane care se confruntă în prezent cu această problemă. Ne-aţi dezamăgit. Să vă fie ruşine!”, a scris Rihanna.

Potrivit Reuters, acţiunile companiei Snap Inc au scăzut, joi, cu 4,7% în tranzacţionare.

Platforma Snapchat a fost criticată de activişti şi utilizatori de social media care au întrebat cum s-a întâmplat ca acea reclamă să fie publicată, trecând de procesul de analiză a conţinutului.

„Îngrozitor că cineva crede că această idee este amuzantă. Îngrozitor că cineva crede că este adecvat. Îngrozitor că o companie aprobă aşa ceva”, a scris pe Twitter Chelsea Clinton, fiica lui Bill Clinton şi a lui Hillary Clinton.

Acţiunile Snapchat au mai scăzut în februarie, după ce vedeta Kylie Jenner a scris pe Twitter că nu îi place noul design al site-ului.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la închisoare, după ce a agresat-o fizic pe Rihanna, iubita lui din acea perioadă.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016.

În august 2016, Rihanna a concerta pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Cântăreaţa este cunoscută şi pentru acţiunile sale umanitare şi implicarea în probleme de mediu şi socio-politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.