Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Risc de SCINDARE în PSD, din cauza Congresului: Mihai Fifor, apel către contracandidați

fifor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, s-a înscris în cursa pentru funția de secretar general al PSD, la Congresul din 29 iunie. Înainte de bătălie, Fifor face un apel către colegii săi pentru ca această competiție să nu dezbine partidul și să rămână uniți ulterior, indiferent de câștigător.

Citește și: Situaţie tensionată la ÎCCJ: Presiuni asupra judecătorului care trebuie să decidă redeschiderea dosarului unui membru CSM (surse)

”Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au sunat să îmi spună că mă susțin în competiția in care m-am inscris la Congres, respectiv cea pentru funcția de secretar general al partidului.

Congresul acesta nu trebuie sa fie despre functii. Congresul nostru trebuie sa fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor romanilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid nascut dintre oameni si total dedicat lor.

Tocmai de aceea, fac un apel și la contracandidații mei, ca indiferent cine va câștiga, să rămânem uniți și să ne sprijinim reciproc în viitoarele încercări electorale.

Dacă voi câștiga aceasta competitie onoranta, îi voi invita pe colegi ca, de a doua zi dupa Congres, să lasam orice orgolii deoparte si împreuna, intr-o echipa PSD redutabila si performanta, ca intotdeauna, sa trecem la treaba pentru reconstrucția partidului nostru.

Partidul are nevoie de fiecare membru al sau, de fiecare militant, de simpatizantii sai, partidul are nevoie sa se reintoarca la oamenii care ne-au acordat atata incredere in 2016.

Susțin o competiție deschisă, onestă, în care toți candidații să pornească de la aceeași linie de start. Fie ca cel mai bun să câștige!”, scrie Mihai Fifor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.