Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"Risipa alimentară" adusă în discuție de deputatul PNL Florin Alexe, într-o întâlnire online cu mai mulți parlamentari din Republica Moldova

deschide.md
mancare risipa
Deputatul liberal, Florin Alexe scrie intr-o postare pe pagina de socializare despre o intalnire online pe care a avut-o impreuna cu colegi parlamentari din Republica Moldova. Iata ce scrie acesta:
"Am avut o întâlnire online foarte productivă cu mai mulți parlamentari din Republica Moldova și reprezentanți ai Băncii de Alimente Moldova. Am discutat despre Legea privind diminuarea risipei alimentare din România și modalitățile de a colabora pentru a adopta o lege similară în Republica Moldova."
"Sunt încântat să văd că lupta împotriva risipei alimentare se bucură de sprijin atât în mediul politic, cât și în societatea civilă din Republica Moldova. România și Republica Moldova trebuie să lucreze împreună pentru diminuarea risipei alimentare. Putem pune tema consumului rațional al resurselor pe agenda publică a întregii regiuni și să reprezentăm repere pentru statele noastre vecine." mai precizeaza acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.