Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului României: Spălatul pe mâini e unul din cele mai importante lucruri

captură facebook
Cazanciuc spalat pe maini

Președintele interimar al Senatului României, senatorul PSD Robert Cazanciuc, dă un exemplu personal de cum ar trebui să ne spălăm pe mâini, procedeu despre care spune că e una din cele mai importante operațiuni în general și cu atât mai mult în aceste vremuri de pandemie.

”Spălatul pe mâini e unul din cele mai importante lucruri pentru a te proteja pe tine, familia, prietenii, pe toți cei din jur acum când ne confruntăm cu pandemia de COVID.

Trebuie să te spel bine cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde. Nici eu nu știam bine cum se face acest  lucru, dar am învățat de la un prieten chirurg... bine pe ambele fețe, ferm, destul de ferm, mult săpun, multă apă și suntem în siguranță și noi și toți cei dragi.

Trebuie să ne spălăm pe mâini de fiecare dată când plecăm de acasă, când ajungem la serviciu, înainte de masă și mai ales ori de câte ori ne punem sau ne scoatem masca”, susține el într-un film de pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.