Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu profețește decăderea lui Iohannis: 'Se pregătește noul lider al PNL și candidat la președinție. Pariul meu este că numele lui e Emil Boc!'

Robert Turcescu

Jurnalistul Robert Turcescu susține că liberalii ar avea în plan să se despartă încet de Klaus Iohannis, mai ales după scandalul Schengen, în care președintele a îndemnat ca firmele Austriei în România să nu fie boicotate. Președintele Klaus Iohannis a afirmat că nu este de acord cu boicotarea firmelor austriece și nici cu atacarea deciziei din Consiliul JAI la Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Iohannis a vorbit despre problemele care trebuie rezolvate pe cale diplomatică.

„Iohannis a devenit irelevant pentru poporul român. Practic, mai nimeni în această țară, cu excepția unor zombie de tip Pahonțu, nu-l mai consideră președintele României. Sigur, e la Cotroceni, merge la Consiliul European, primește și face vizite ca șef de stat, dar nu mai e președintele românilor. E o umbră, un nimeni. Și e grav. Pentru că, teoretic, mai are 2 ANI de mandat! Fiind irelevant, mai tot ceea ce spune trece neauzit. Ceea ce face, trece neobservat. Devine subiect de discuție DOAR pe ceea ce NU face. Azi nu boicotează Austria, spre exemplu...

Liberalii pregătesc, în tăcere deocamdată, divorțul public de Iohannis, pentru că omul a devenit un balast groaznic pentru partid. PNL mai are alegeri de trecut, Iohannis nu mai are.

Se pregătește noul lider al PNL și candidat la președinție. Pariul meu este că numele lui e Emil Boc”, a spus Robert Turcescu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.