Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România BOLNAVĂ: Două cadre didactice au fost REȚINUTE de poliție pentru că și-au AGRESAT SEXUAL elevii

Informații revoltătoare sunt făcute publice de poliție! Micuții din România nu mai sunt terorizați doar cu amenințarea COVID19 și cursuri online sau cu învățatul în clădiri necorespunzătoare, ci chiar și de către cei care ar trebui să le croiască un drum prin viață! În cursul acestei zile, au fost continuate cercetările în două dosare penale distincte, în care două cadre didactice sunt bănuite de săvârșirea unor infracțiuni la viața sexuală, polițiștii dispunând reținerea pentru 24 de ore a unui profesor și a unei educatoare.

Citește și: Poliția Română, ÎNTRE DRAMA agenților eroi, Garcea și preșul mediului politic/ OPINIE

1. Au fost continuate cercetările în cauza raportată la data de 12.01.2022, când o elevă de 14 ani a înregistrat un profesor de biologie de ani din cadrul Școlii Generale din satul Costana, în momentul în care îi făcea avansuri, cu tentă sexuală și a manifestat un comportament indecent și provocator.

După continuarea cercetărilor, în cursul acestei zile, polițiștii au dispus reținerea profesorului pentru 24 de ore, tot astăzi, acesta fiind prezentat instanței competente, care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

2. De asemenea, s-au continuat cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator și efectuate 2 percheziții domiciliare.

La data de 06.12.2021, o educatoare la o gradiniță din comuna Bosanci a sesizat că autoturismul proprietate personală, parcat în fața blocului, a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina educatoarei este tatăl a doua fetițe minore care frecventează cursurile grădiniței unde activează cadrul didactic și care ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea educatoarei asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare, s-a conturat în mod clar că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorelor au existat, materializandu-se inclusiv în acte de intromisiune fizică în zona vaginală, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate și asupra altor fetițe.

În urma probatoriului administrat și a două percheziții efectuate în cursul acestei zile pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea educatoarei, pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.