Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România, primul loc pe naţiuni la Turneul internaţional de tineret 'Golden Glove', din Serbia

eubcboxing.org
box

Loturile naţionale de box ale României, masculin şi feminin, au obţinut cele mai multe medalii la turneul internaţional de tineret "Golden Glove" (Mănuşa de Aur), din Serbia, a anunţat, luni, Federaţia Română de Box, potrivit Agerpres.

În competiţia feminină, sportivele române au câştigat 4 medalii de aur, prin Gabriela Lazarov (cat. 54 kg), Nicoleta Banciu (57 kg), Alina Creţu (69 kg) şi Loredana Marin (64 kg). De altfel, campioana europeană de anul trecut Loredana Marin şi-a confirmat forma deosebită, impunându-se rapid în întâlnirea cu Tara Bohatjuk, din Bosnia-Herţegovina, din finală, prin KO tehnic în prima repriză.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Băieţii conduşi de antrenorul Relu Auraş au arătat şi ei un potenţial îmbucurător, în perspectiva Campionatelor Mondiale de tineret, din aprilie, adjudecându-şi nu mai puţin de 8 medalii - 3 de aur, 4 argint, 1 bronz.

Performerii acestei competiţii, sportivii de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, au fost Gheorghe Ghinoiu (49 kg), Adrian Preda (56 kg) şi Iulian Dumitrescu (75 kg). Sportivul legitimat la CSM Ploieşti a avut o serie de patru victorii extrem de convingătoare, ridicându-şi nivelul de la un meci la altul, astfel că în semifinale şi finală şi-a învins categoric adversarii, înainte de limită (prin KO tehnic în repriza a 3-a cu Jelec Duzel şi prin KO tehnic în prima repriză cu Stefan Krasnic).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.