Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România Satanei de Teleorman e țara ideală! Dar doar pentru hoți, criminali și violatori

george mioc

Ciuma Roșie a reușit să transforme România într-un paradis.

Dar numai pentru tovarășii lor întru crimă și jaf. Pentru cetățenii cinstiți, e iadul Satanei de Teleorman.

Nu cred că există în Europa sau oriunde altundeva în lume țară în care criminalii, hoții și violatorii să fie atât de bine protejați. Ești prins? Nu-i nimic, îți plânge de milă Antena 3, Tudorel Toader vine repede cu recursul compensatoriu și, gata, ai ieșit din închisoare. Ba mai și primești despăgubiri grase de la statul care, cică..., îi chinuie pe bieții criminali. Mai comiți o crimă și ești prins din nou? Nu este nici o problemă! Mulțumită lui Valer Dorneanu și a celorlalte slugi ale mafiei pesediste din CCR, se anulează probele și ți se oferă șansa să redeschizi procesul. Dragnea are grijă de tine, dacă ești un mafiot sau un criminal! Dacă ești un om cinstit, pe care-l lovește o boală și are nevoie de asistență medicală, PSD îți urează mult succes: ai toate șansele să intri în spital cu o banală gripă și să contractezi o infecție nosocomială cu șanse reale de a muri de pe urma ei!În republica infracțională a Satanei de Teleorman, nu sunt bani de medicamente pentru bolnavi, nu sunt niciodată resurse pentru a renova școlile cu toaleta în curte, iar dezvoltarea autostrăzilor este ultima prioritate.

Dincolo de ironie, România trece printr-o dramă îngrozitoare. Gruparea infracțională denumită PSD a fost mereu pusă pe furat, dar acum suntem într-o etapă diferită. Ca să scape Dragnea de pușcărie, au eliberat – și vor mai elibera – criminali periculoși. Am citit îngrozit ultima statistică publică: 17 violuri, 18 crime și 148 de tâlharii comise de recidiviștii eliberați de PSD și Tudorel Toader în baza legii recursului compensatoriu doar între octombrie 2017 și noiembrie 2018. La aceste infracțiuni se adaugă sute de furturi, tâlhării sau agresiuni sexuale. Este vorba doar de fapte pentru care deja s-au dat condamnări, nu și de cele care sunt în curs de judecare. Propaganda pesedistă, preocupată doar de drepturile hoților, va spune: statistic, sunt puține recidive. Este un argument mizerabil! În spatele acestor cifre reci se află drame personale uriașe: familii distruse, femei care vor rămâne cu traume psihice toată viața, copii abuzați...Dar despre ei nu vorbește niciodată propaganda mafiei.Nu le pasă!

România a ajuns, acum, o republică infracțională așa cum existau, în secolul XVIII, enclavele de pirați din Caraibe. Dar chiar și acei pirați aveau un cod și niște reguli. Satana de Teleorman nu are nimic sfânt, tot ce contează este să jupoaie țara, să scape de pușcărie și să acumuleze mai multă putere. Poliția este deja în slujba infractorilor, iar Justiția este sub asalt și s-a predat în mare parte.

În fața agresiunii bandelor de tâlhari, cetățenii români sunt îndreptățiți să reziste cu toate instrumentele care le stau la îndemână!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.