Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii se solidarizează împotriva Austriei: refuz la plata cu cardul de la bănci din Austria și produse scoase de pe rafturile magazinelor

playtech
carduri sociale

Refuzul Austriei și Olandei de a accepta România în schengen a stârnit o adevărată revoltă printre români. Dacă unii au anunțat că-și retrag banii din băncile austriece, alții au boicotat benzinăriile acestora.

Dar asta nu este tot: unii proprietari de restaurante sau magazine refuză să mai primească plata cu carduri de la bănci austriece, iar unele magazine au eliminat de la raft produsele lor, totul în semn de protest.

„Dragi clienti ai restaurantului La Pirati, din data de 09.12.2022 în urma votului Austriei împotriva Țarii noastre de a intra in spatiul Schengen, posesorii de Carduri la banca raiffeisen nu vor mai putea plati in locația noastră, nu vom mai comercializa spre vânzare: Red Bull, Cafea Julius meinl. Cafeau la noi va fi gratis in baza bonului care face dovada alimentarii de la Benzinaria Rompetrol”, transmite restaurantul La Pirați, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.