Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românilor le plac penalii, muuult de tot! Îi votează pe bandă rulantă!

Sebastian Popescu

Românii doar spun că vor ”schimbare”, în realitate votează tot penalii care le fac viața grea și le golesc cămara de bunătăți. Atunci când apare un proiect politic nou așa cum este Noua Românie, brusc românii au principii, valori, pretenții, pun o mie și una de întrebări, cer garanții mai rău ca banca la un credit ipotecar.

După ce te întreabă ”Cine e în spatele vostru?” și le răspunzi că NIMENI, vin cu altă întrebare, ”Cine vă finanțează?”. Le răspundem că banii vin de la românii care se înscriu în PNR și devin membri. Și pentru că vor cu tot dinadinsul să găsească nod în papură, continuă interogatoriul mai ceva ca procurorii DNA.

Încep să întrebe ”Cine e președintele?”, ”Cu ce se ocupă?”, ”Al cui este?”, și după ce primesc răspunsuri clare la întrebări, încep cu atacurile, insultele și jignirile.

”Ce mă vreți și voi la ciolan?”, Când le spunem elegant că nu am venit să furăm și că avem ce mânca acasă și că unicul scop al Noua Românie e acela de a trezi românii din adormire și să pună mâna să se implice pentru a schimba ceva în țara asta, vine și o premoniție din partea lor ”Când veți ajunge acolo sus o să deveniți și voi hoți la fel ca ei”.

Alte categorii de români vin și ne spun că ne urează ”SUCCESS!!!”, dar că ”Nu cred că se mai poate schimba ceva în țara asta”, ”Că suntem MICI și că nu ne lasă ĂȘTIA”, ”Că o să ne mănânce cu fulgi cu tot”.

Cum oare să reușești să schimbi ceva dacă stai și faci NIMIC. Sau ba din contră, pui bețe în roate celui de lângă tine care vrea să-ți deschidă ochii și te face atent că altul te fură. În loc să îți mulțumească pentru grijă și buna intenție te la la înjurături.

Nu am o problemă în a spune românilor tot ceea ce vor să știe despre Noua Românie, însă mă întreb dacă au fost la fel de riguroși și pretențioși și cu cei care de 26 de ani se joacă cu destinele lor?! Ținând cont de faptul că îi votează tot pe ei de 26 de ani, cu siguranță nu au avut atâtea pretenții la adresa lor.

Așadar vrei să schimbi ceva în România, te duci să vorbești cu românii și să le spui despre primul proiect politic creat de la zero de către tineri români care nu au mai fost membri în alte partide. Le spui că nu acceptăm traseiști și că suntem pe cont propriu, că nu ne finanțează nimeni și în loc de susținere, vin să-ți dea în cap.

Am ajuns la trista concluzie că românii, pe lângă faptul că sunt extrem de negativiști, văd totul în nota prăpastiei, sunt și extrem de fataliști și le place să își plângă de milă în loc să facă ceva.

În loc să dai o semnătură pentru Noua Românie și să dați șansa tinerilor să lupte pentru voi, ați preferat indolența, nepăsarea, aroganța și indiferența.

Pe 11 decembrie 2016, dragi români NU VEȚI VOTA SCHIMBAREA. Veți vota fix aceeași penali care între timp au mai făcut și ”PUI SALVATORI DE NEAM ȘI ȚARĂ”!!!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.