Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ruşii au succes în 'coasta' SUA: Mexicul anunţă că începe să producă vaccinrul rusesc Sputnik V

Digi24
Sputnik V vaccin

Mexicul va produce pe plan local doze din vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a anunţat ministrul afacerilor externe Marcelo Ebrard în timpul unei vizite oficiale la Moscova, într-un interviu difuzat miercuri pe feed-ul de Twitter al Sputnik V administrat de fondul pentru promovarea vaccinului, informează Reuters şi Agerpres.

Diplomatul mexican a ajuns la Moscova duminică, pentru discuţii care să ducă la un acord asupra îmbutelierii de doze de vaccin rusesc Sputnik V pe teritoriul Mexicului, după ce au fost înregistrate întârzieri în ceea ce priveşte livrările de vaccin.

Îmbutelierea de doze de vaccin rusesc Sputnik V în Mexic ar urma să înceapă cel mai devreme în luna mai, a anunţat pe Twitter Fondul rus de investiţii directe (RDIF), care comercializează vaccinul peste hotare.

Ministrul de externe mexican, al cărui guvern vrea să accelereze ritmul de vaccinare, a anunţat că circa un milion de persoane au fost deja vaccinate în Mexic cu serul Sputnik V.

Ministerul Sănătăţii mexican a anunţat la sfârşitul lui februarie că se aşteaptă să primească până în aprilie 7,4 milioane de doze de vaccin Sputnik V şi alte 16,6 milioane de doze în luna mai. Mexicul a semnat un acord pentru a achiziţiona în total 24 de milioane de doze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.