Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ryanair reia zborurile pe ruta București-Timișoara

www.businessmagazin.ro
Ryanair

Compania aeriană Ryanair reia, începând de vineri, 4 septembrie, zborurile Timișoara - București. Timișorenii pot ajunge în Capitală cu zboruri operate de trei companii. În primul semestru din acest an, peste 86.000 de pasageri au călătorit de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre București, informează Mediafax.

Conform unui comunicat transmis, joi, de Aeroportul Internațional Timișoara, începând din 4 septembrie vor fi reluate zborurile regulate interne de pe aeroportul Timișoara spre/dinspre Capitală, operate de Ryanair.

Cursele vor avea o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri și duminică.

Pasagerii pot opta să călătorească și cu alte două companii aeriene, care efectuează curse aeriene regulate ce deservesc ruta Timișoara – București, respectiv Tarom și Blue Air. Fiecare dintre cele două companii aeriene operează curse cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Conform datelor statistice, în primul semestru din anul curent, ruta Timișoara – București a fost cea mai frecventată rută internă din România. Peste 86.000 de pasageri au călătorit de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre/dinspre București.

„Faptul că cea mai însemnată pondere în transportul intern a fost înregistrată de către Aeroportul Internațional Timișoara, după București, este un indice pozitiv în raport cu situația epidemiologică cu care ne confruntăm. În acest sens, deciziile companiilor aeriene, de a relua zborurile regulate interne, pot fi oportune pentru schimbul de relații economico-sociale între Regiunea de Vest și capitala țării”, declară directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.