Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat! Salariul lui Lionel Messi a fost făcut public

elfutbolero.us
salariu messi

Lionel Messi, jucătorul echipei Inter Miami, domină clasamentul salariilor din Major League Soccer (MLS), Liga profesionistă nord-americană de fotbal, informează NBC Sports.

Conform datelor prezentate miercuri de asociaţia jucătorilor din liga nord-americană, MLS Players Association, Messi are un salariu de bază de 12 milioane de dolari şi o remuneraţie totală garantată de 20.446.667 de dolari, cu toate bonusurile incluse la franciza din Florida.

Aceste cifre acoperă ceea ce primeşte starul argentinian din contractul său cu MLS, valabil până în 2025, însă nu includ alte acorduri negociate separat cu clubul sau cu sponsorii săi şi nici primele de obiectiv, adaugă NBC Sports.

Românul Alexandru Mățan, plătit generos de americani

Messi îi devansează pe italianul Lorenzo Insigne, jucătorul formaţiei Toronto FC, care primeşte 15,4 milioane de dolari la franciza canadiană, şi pe elveţianul Xherdan Shaqiri, de la Chicago Fire, care încasează 8,1 milioane de dolari.

Cei trei sunt urmaţi de mexicanul Javier "Chicharito" Hernandez de la Los Angeles Galaxy, cu 7,4 milioane de dolari, şi de italianul Federico Bernardeschi, colegul lui Insigne la Toronto FC, cu 6,2 milioane de dolari.

Mijlocaşul român, Alexandru Măţan, are un salariu de bază de 450.000 de dolari la echipa Columbus Crew şi o remuneraţie garantată de 483.000 de dolari. potrivit datelor MLS Players.

Inter Miami, echipă al cărei coproprietar este fostul internaţional englez David Beckham, are cea mai mare masă salarială din MLS (39,4 milioane de dolari), urmată de Toronto FC (32,3 milioane), LA Galaxy (25 milioane) şi Los Angeles FC (20,8 milioane de dolari).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.