Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a DECIS - Cum vor recupera bugetarii mini - vacanța de șase zile din perioada Paște - 1 Mai

bugetari

Guverul României a decis cum vor recupera bugetarii ziua libere acordată la finele lunii aprilie,  pentru a lega intervalul 29 aprilie de 1 Mai. Conform unei decizii a Guvernului, bugetarii vor avea liber și pe data de 30 aprilie, iar ziua va fi recuperată prin efectuarea de ore suplimentare până la data de 31 mai.

"Guvernul a stabilit săptămâna trecută ca bugetarii să beneficieze de o zi liberă în data de 30 aprilie 2019, astfel încât să se creeze o punte între zilele libere acordate cu ocazia Paștelui și Ziua Muncii.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțul lui Iohannis: Îi dăm noi drafturi cu întrebări: câte case trebuie să furi ca să ajungi președinte

De aceea, salariații de la stat vor avea, la sfârșit de aprilie, aproape o săptămână liberă. Măsura este cuprinsă într-un proiect de hotărâre ce a fost adoptat chiar azi de Guvern și care mai are nevoie, pentru a se aplica, doar de publicarea în Monitorul Oficial.

În acest an, în perioada cuprinsă între 26 și 29 aprilie 2019, angajații, fie aceștia lucrători la stat sau în mediul privat, vor beneficia de timp liber. În plus, la două zile după încheierea acestei minivacanțe este și 1 mai (Ziua muncii), zi în care, de asemenea, nu se lucrează. Astfel, ziua liberă din 30 aprilie va permite bugetarilor să se bucure de șase zile libere consecutive", conform România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.