Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a făcut marele anunț: când va fi lansat noul sezon din Game of Thrones

Pulse.ng
game of thrones

Sezonul al 8-lea și ultimul al serialului „Game of Thrones”, ecranizare a seriei de romane „Cântec de gheață și foc” a lui George R.R. Martin, va fi difuzat de HBO în 2019, relatează joi site-ul francez premiere.fr.

Citește și: Declarație incredibilă a unui fost ministru! Ce n-au avut românii NICIODATĂ după abdicarea Regelui Mihai, până ACUM

Citește și: Ziua cea mai dureroasă: România se desparte de Regele Mihai - ceremonii grandioase / VIDEO LIVE / UPDATE

Anunțul a fost făcut de actrița Sophie Turner, care joacă rolul Sansei, într-un interviu pentru Variety, potrivit Agerpres.

„Am început filmările în octombrie și am realizat 10% din producție”, a spus actrița. „Nu, lăsând gluma la o parte, ne rămân încă șase sau șapte luni”, a adăugat ea.

Producția este deci departe de a fi terminată și ar urma să ia sfârșit cel mai devreme la începutul verii. Acest lucru lasă puțin spațiu pentru o difuzare a serialului în 2018. Ceea ce a confirmat și actrița în timpul interviului.

„Sunt cu adevărat încântată de ceea ce va urma. 'Game of Thrones' va ieși în 2019. X-Men: Dark Phoenix în noiembrie 2018. Apoi, am câteva filme independente care vor fi lansate. Deci, sunt cu adevărat entuziasmată de viitor”, a spus Sophie Turner.

Interpreta Sansei Stark a anunțat astfel cu claritate lansarea în 2019 a sezonului al 8-lea al "Game of Thrones". Ea a dezvăluit că ambianța de pe platou este puțin specială.

„Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria 'Game of Thrones' toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des... Să profităm de norocul nostru”, a mai spus actrița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.