Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a supărat, domnul Iohannis. Dar de PSD nu scăpăm decât alături de popor, domnule președinte!

Asta se întâmplă când ești umil cu un bandit ca Dragnea: te tratează cu dispreț, ca pe o slugă. Domnul Iohannis vă poate explica mai bine, pentru că a aflat pe pielea lui.

E bine că, totuși, până la urmă, domnul de la Cotroceni și-a amintit că el e șeful statului, a făcut o criză de nervi, cerând demisia premierului Dăncilă și atacând – în sfârșit – legile justiției pesediste la Comisia de la Veneția.

 

Însă, cu regret vă spun: nu cu puseuri nervoase, lipsite de orice gândire strategică, vom câștiga bătălia cu PSD-ul. Domnul Iohannis s-a dus în fața camerelor de luat vederi și, spre fericirea ultimilor săi fani, a solicitat o demisie. După care nu s-a întâmplat nimic. Și nici nu se va întâmpla, pentru că PSD controlează o majoritate parlamentară confortabilă, iar domnul Iohannis nu are nici voința, nici știința, de a negocia o schimbare a configurației parlamentare.

 

Mai rău, domnul Iohannis a manifestat în ultimele luni o incredibilă capacitate de a ignora voința poporului.

  • A renunțat să mai sprijine mitingurile #Rezist și a închis ochii atunci când jandarmii au început să-i amendeze și să-i rețină abuziv pe protestatari. În calitate de șef al CSAT, avea posibilitatea să ceară explicații de la ministrul de Interne.
  • A făcut tot posibilul să blocheze referendumul pentru familie, sprijinind agenda minorității gay. Ești sau nu ești de acord cu familia tradițională, ca om politic care susține că este un democrat, nu poți ignora un demers susținut de trei milioane de cetățeni români. Dacă domnul Iohannis susține comunitatea gay, foarte bine, să se ducă să voteze „Nu” la referendumul în favoarea familiei tradiționale. Nu îl suspectez pe domnul Iohannis că ar acționa în virtutea unor principii. Un personaj nedemocratic în structura sa, acest șef al statului își închipuie că minoritatea gay ar deține o influență ocultă, mai puternică decât voința a milioane de alegători români. Va vedea cât de mult greșește!

 

Domnul Iohannis face o mare eroare și atunci când așteaptă ca CCR să respingă legislația penală, emisă în favoarea infractorilor și votată de PSD. Anticipez că va fi dezamăgit, pentru că judecătorii de la această curte sunt oamenii lui Dragnea. Dacă vrem să blocăm acțiunile penalilor din PSD, trebuie să ieșim în stradă, așa cum am făcut în ianuarie și februarie 2017. A fost singura cale de a opri PSD-ul! Doar atunci i-am speriat și au făcut un pas înapoi. Cum au văzut că mitingurile scad în intensitate, cum și-au reluat demersurile de distrugere a statului de drept.

 

Eu am mai scris: dacă acest șef al statului vrea să învingă PSD-ul, trebuie să se întoarcă la popor. Referendumul din 2009 privind parlamentul unicameral și reducerea numărului de aleși la 300 trebuie transpus în Constituție.

 

Referendumul pentru familia tradițională trebuie organizat concomitent cu cel pentru Justiție. E simplu! De ce nu se poate? Pentru că suntem conduși de niște comuniști, lași și conectați prin legături subterane la mafia securistă. Când scăpăm de ei, România va deveni un stat democratic, în care voința poporului să fie lege.

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.