Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au tăiat de Ziua Poliției Române: Un mort și alți trei răniți, după o răfuială cu cuțite

pressalert.ro
politia smurd accident

25 martie este Ziua Poliției Române, dar agenții nu au avut liniște. Anchetatorii braşoveni investighează împrejurările în care un bărbat din localitatea Râşnov a atacat cu cuţitul alţi trei bărbaţi, pe fondul unei datorii pe care una dintre victime o avea către agresor. Unul dintre cei agresaţi a murit, ceilalţu doi au fost duşi la spital. Agresorul a fost găsit în apartamentul său, cu venele de la ambele mâini tăiate, fiind dus, inconştient, la spital.

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Râşnov. Primele date arată că un bărbat de 40 de ani, cetăţean român care lucra în Germania, a mers acasă la un altul, pentru a recupera o datorie de câteva mii de euro. Acolo, bărbatul l-a găsit pe cel pe care îl căuta, împreună cu doi prieteni, scrie news.ro.

Între cei patru a izbucnit un scandal, cel care avea de recuperat banii atacându-i cu un cuţit pe ceilalţi trei.

Unul dintre ei, un jandarm în vârstă de 39 de ani, a murit, altul, cel care ar fi datorat banii, a fost rănit mai grav şi dus la spital, în timp ce al treilea a fost lovit, dar starea sa nu este gravă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, prim-procurorul Adrian Radu, a declarat pentru News.ro că presupusul agresor a fost găsit în apartamentul său, cu venele de la ambele mâini tăiate şi inconştient. El a fost dus la un spital din Sibiu, unde va fi supus unor intervenţii chirurgicale.

Procurorii au deschis dosar penal pentru omor şi tentativă de omor, iar dacă a treia victimă va depune plângere prealabilă, agresorul va fi cercetat şi pentru lovire sau alte violenţe.

Procurorii anchetează şi împrejurările în care presupusul agresor a ajuns cu venele tăiate, primele concluzii fiind acelea că „în principiu, e vorba de o autoagresiune”. Din cauza stării grave în care se află, bărbatul de 40 de ani nu a putut fi audiat.

La ora transmiterii acestei ştiri cercetările la faţa locului continuă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.