Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

sa de licitaţii Sotheby's a dezvăluit o operă a artistului olandez Vincent Van Gogh (1853-1890) care nu a mai fost expusă în ultimii 100 de ani

Deccan Herald
vincent van gogh

Casa de licitaţii Sotheby's a dezvăluit, miercuri, o operă a artistului olandez Vincent Van Gogh (1853-1890) care nu a mai fost expusă în ultimii 100 de ani şi care va fi scoasă la vânzare pentru prima dată pe 25 martie, scrie EFE, potrivit news.ro.

Este vorba despre o pânză pictată în perioada în care Van Gogh a trăit la Paris, între 1886 şi 1888, au declarat surse de la Sotheby's pentru agenţia spaniolă, despre care se menţine secretul în legătură cu detaliile acestei picturi.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță când se va renunța la purtarea măștii în România

În imaginea inclusă în invitaţia de prezentare apare o pereche plimbându-se pe ceea ce pare a fi colina pariziană Montmartre, cu celebrele mori şi viţe de vie în fundal.

Cu trăsături difuze, caracteristice postimpresionismului, cuplul, îmbrăcat în negru, se plimbă în mijlocul unui peisaj de iarnă.

Toate detaliile despre provenienţa şi particularitatea acestei picturi vor fi anunţate după-amiază, la sediul Sotheby's.

În 2020, o pictură de Van Gogh care a fost de mai multe ori scoasă la vânzare, "Peasant Woman in front of a Farmhouse (Paysanne devant une chaumière)" a fost vândută în Olanda pentru 15 milioane de euro (12,1 de milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.