Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să fie doar o coincidență? Nicușor Dan, criticat de unii bucureșteni, finalizează fix în anul alegerilor locale un proiect important pentru Capitală

Jurnalul National
Nicusor Dan

Anul 2024 e unul important pentru actualul primar al Capitalei! Nicușor Dan, cu imaginea „șifonată” în actualul mandat, vrea ca anul 2024 să-l prindă cu proiecte numai bune de inaugurat. Doar că tot în 2024 au loc și alegeri locale, moment ideal pentru actualul edil să mai taie o panglică.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că a semnat joi, împreună cu firma Solaris, contractul pentru achiziţia a 100 de troleibuze. El a arătat că primul troleibuz va veni peste 15 luni, deci la începutul lui 2024. Troleibuzele sunt achiziţionate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, care este gestionat de Ministerul Mediului, iar valoarea contractului este de 290 de milioane lei, plus TVA.

Anunțul lui Nicușor Dan vine în contextul în care situația sa este una delicară, atât pe plan politic, cât și administrativ (vezi și: Bilanț devastator pentru Nicușor Dan: 2 ani pierduți pentru București ANALIZĂ).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.