DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Să luptăm pentru stârpirea corectitudinii politice! / COMENTARIU

alexandru petria

Mi-s urâți până la greață fasciștii, dar mi-e mai prieten adevărul decât retorica propagandistică a presei americane. Și se observă din nebunia în curs cine este vinovatul real al frământărilor de peste Atlantic.

Aducere aminte- de ce au ieșit din cavernele lor fasciștii? Fiindcă niște dezaxați, amatori de corectitudine politică, au decis scoaterea dintr-un spațiu public a statuii generalului Robert E. Lee, erou Confederat. A urmat tragedia de la Charlottesville, în condițiile în care fasciștii au protestat împotriva demolării statuii, iar tefeliștii de acolo au organizat o contramanifestație, ca promotori ai rescrierii istoriei după placul lor. Cauză și efect.

E cert că tefeliștii (folosesc termenul încetățenit în .ro) n-au învățat nimic din nenorocirea de la Charlottesville. Și anume că nu e indicat sa te joci cu sentimentele oamenilor, cu cutumele și credințele lor, să modifici urmele trecutului după cum ți se năzare. Faptele aberante atrag reacții aberante, ca magnetul pilitura de fier. Iar întâmplările au potențialul să scoată din sărite și oamenii pașnici, nu numai extremiștii.

La ora actuală, Martorii Corectitudinii Politice demolează sau cer să se demoleze alte statui, ale altor eroi sudiști, deoarece le aduc aminte de vremurile sclaviei. Se joacă idiot cu focul. Spectrul războiului civil nu e o himeră, la câte arme are populația.

Președintele Trump a avut dreptate, când a învinuit ambele tabere. Că declarația lui a isterizat tefeliștii, era previzibil. Ei au fost învățați, în anii mandatelor lui Obama, ca să fie acceptată orice pretenție feministă, a negrilor, lesbi și homalăilor, să nu li se conteste nimic. Ca orice râgâială de-a lor să devină literă de lege.

Ce concluzie avem de tras noi, după evenimentele din S. U. A? Aceasta: pe fondul globalizării, corectitudinea politică e o nouă ciumă, după fascism și comunism, care încă nu și-a arătat întregul potențial distructiv, dar simptomatologia totalitară este apăsată, fiind un pericol pentru existența națiunilor. Și că e de datoria fiecărui om responsabil să lupte pentru stârpirea anomaliei. Primul pas de acțiune: votarea la Referendum, pentru înscrierea în Constituție a faptului că doar uniunea dintre o femeie și un bărbat poate sa reprezinte o căsătorie. Următorul- desființarea tuturor organismelor statale care se ocupă de discriminare, ca promotoare ale corectitudinii politice, cât și a ong- urilor cu interese în problemă. În rest, avem vreme să ne mai gândim pe parcurs.

un comentariu de Alexandru Petria

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.