Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Saloanele de îngrijire personală au fost luate cu asalt de clienţi de la ora deschiderii

coafor barbati

De la prima oră, saloanele de îngrijire personală au fost luate cu asalt de clienţi. Cele mai solicitate servicii sunt vopsirea părului, tunsorile şi manichiura, potrivit Mediafax.

Saloanele de îngrijire personală au fost „pline” de la prima oră. Angajaţii saloanelor au revenit cu emoţie la muncă după două luni de pauză forţată de epidemie. Administratorii au pus în practică toate recomandările pentru siguranţa clienţilor şi a angajaţilor.

„Am făcut o colaborare cu o firmă de dezinfecţie, unde dezinfectăm cam de două ori pe săptămână. Oferim clienţilor noştri măşti de protecţie şi bineînţeles se dezinfectează locul de muncă după fiecare client în parte”, spune Laurenţiu Baban, coafor.

Numărul de locuri în saloane însă s-a redus, iar coaforii lucrează în ture. A dispărut şi zona de aşteptare Cei mai fericiţi au fost însă clienţii, care au avut acces în sfârşit la serviciile de îngrijire specializate:

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

„Mi-am făcut programare de câteva zile, dar eu nu m-am mai tuns de câteva luni şi nu mai puteam să stau cu părul netuns. Mi-a fost puţin frică să ies pe uşă, dar societatea trebuie să meargă mai departe”.

„Am sunat din timp şi în principiu pedichiura e aia care doare cel mai tare la propriu, eventual şi o manichiură, cam astea sunt urgenţele. Toată lumea s-a descurcat presupun cu soluţii ”do it yourself”.

Cele mai multe solicitate servicii acum sunt vosirea părului, tunsorile şi manichiurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.