Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiștii din Neaț au salvat o persoană care s-a rănit grav după ce a alunecat pe gheaţă în Masivul Ceahlău

salvamont

Două echipe ale Salvamont Neamţ intervin, luni dimineaţă, pentru evacuarea din zona superioară a Masivului Ceahlău a unei persoane care a suferit, noaptea trecută, mai multe traumatisme după ce a alunecat pe o faţă de gheaţă, conform Agerpres.

"Acţiune în derulare - Salvamont Neamţ intervine cu două echipe pentru evacuarea din zona superioară a Masivului Ceahlău a unei victime care a suferit mai multe traumatisme. Accidentul s-a petrecut noaptea trecută când persoana a alunecat pe o faţa de gheaţă şi în cadere s-a lovit în zona capului şi a membrelor. A fost transportată la Baza Salvamont Dochia unde i s-au acordat îngrijiri medicale, urmând ca acum să se efectueze extracţia şi predarea la ambulanţă", au informat reprezentanţii Salvamont România.

De asemenea, salvamontiştii au anunţat că în ultimele 24 de ore s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 19 persoane, nouă dintre acestea fiind predate la Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoană a fost predată la elicopterul SMURD pentru transport aerian la spital. S-au mai primit 24 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.