Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samsung a prezentat UFS 4.0, o nouă versiune a mediului flash de stocare pentru dispozitive mobile

ledgerinsights.com
samsung

Smartphone-urile şi alte device-uri mobile ar putea beneficia, pe finalul anului, de o nouă versiune a mediului de stocare flash UFS, care promite să fie mai mică, mai eficientă energetic şi mult mai rapidă.

Samsung a prezentat UFS 4.0, o nouă versiune a mediului flash de stocare ce va putea fi folosit în curând de dispozitivele mobile şi care promite îmbunătăţiri la mai multe capitole, conform news.ro.

În primul rând UFS 4.0 ar trebui să fie de două ori mai rapid decât versiunea actuală UFS 3.1. Viteza maximă teoretică a noului mediu este de 23.2Gbps.

În al doilea rând, UFS 4.0 va fi cu 46% mai eficient din punct de vedere energetic, susţine Samsung, care spune că această versiune va ajunge la 6MP/s la un miliamper.

În fine, UFS 4.0 va fi şi mai mic, ceea ce va da producătorilor mai mult spaţiu de manevră. Un modul de 1TB va măsura 11 x 13 x 1mm.

Producţia în masă pentru UFS 4.0 va începe în al treilea trimestru al anului, iar primele dispozitive dotate cu acest mediu ar putea fi lansate deja spre finele anului sau începând de anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.