Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sancţiuni de peste 100.000 de lei, date de poliţişti cu ocazia unei razii în Constanţa şi localităţile limitrofe

tion.ro
razie filtru politie soferi

Poliţiştii constănţeni au aplicat, miercuri, amenzi în valoare totală de peste 100.000 lei, în timpul unei razii făcute în municipiul Constanţa şi în localităţile limitrofe, care a avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Citeşte şi: S-a tranşat RĂZBOIUL dintre Orban şi Daniel Zamfir : Preşedintele PNL va cere EXCLUDEREA senatorului din partid

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, razia a fost executată de peste 140 de poliţişti, 21 de jandarmi şi 9 poliţişti locali, care au fost în 74 de localuri publice, pieţe agroalimentare, parcuri şi locuri de cazare.

"Pe parcursul activităţii, poliţiştii au aplicat 269 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 103.755 de lei, dintre care: 36 la Legea 61/1991, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, 17 la Legea 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 2030 de lei, respectiv 600 de kg de legume şi 44 de pachete de ţigări", se arată în comunicatul de presă al IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Scandal MONSTRU la Primăria Capitalei! Nicuşor Dan, EVACUAT de agenţii de pază de la ședința Consiliului General al Capitalei / VIDEO

În timpul raziei, au fost legitimate 834 de persoane, iar 32 dintre ele au fost conduse la sediile de poliţie pentru stabilirea identităţii şi a măsurilor impuse de lege în funcţie de situaţia fiecărei persoane.

"Au fost oprite şi verificate 626 de autoturisme, fiind aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere şi au fost ridicate 16 certificate de înmatriculare, pentru diferite abateri la normele rutiere, fiind constatate în flagrant un număr de trei infracţiuni", menţionează sursa citată.

Citeşte şi: ALERTĂ - Percheziţii MASIVE ale DIICOT: O grupare de traficanţi de droguri iniţiată de un JANDARM a fost DESTRUCTURAT

De asemenea, au fost efectuate şapte percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie, furt din locuinţe, din auto şi din buzunare, ocazie cu care s-a probat activitatea infracţională a cinci persoane.

"Persoanele în cauză, în intervalul 2017-2018, prin constituirea unui grup infracţional organizat, au comis un număr de 5 tâlhării pe raza municipiului Constanţa, precum şi furturi din societăţi comerciale. În urma probatoriului administrat, persoanele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare", se specifică în comunicatul IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Andronic dă startul RĂZBOIULUI cu Kovesi, după acuzaţiile şefei DNA: ‘Doamna Kovesi poate fi, eventual, MINCINOASĂ...’

Razia a fost efectuată de Poliţia municipiului Constanţa, cu sprijinul Serviciului Rutier, Serviciului Ordine Publică, Serviciului Criminalistic şi al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. La acţiune a participat şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.