Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şantierul Naval Orşova a încheiat un contract de 2,57 milioane euro pentru construcţia şi livrarea unei nave fluviale tip tanc în Olanda

Economica.net
santierul naval damen

Constructorul de nave fluviale Şantierul Naval Orşova a anunţat marţi că a încheiat un contract de 2,57 milioane euro pentru construcţia şi livrarea unei nave fluviale tip tanc cu zona cargo de inox, în Olanda.

"Şantierul Naval Orşova informează acţionarii şi pe toţi cei interesaţi asupra faptului că societatea a încheiat un contract extern pentru construcţie navă fluvială în legătură cu care se fac urmatoarele precizări: Natura actelor încheiate: contract comercial cu livrare intracomunitară (Olanda); Obiectul contractului: 1 contract comercial pentru construcţia şi livrarea unei nave tip tanc cu zona cargo de inox", precizează compania, fără a menţiona numele companiei cu care a încheiat contractul, potrivit news.ro.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu s-a dezlănțuit la adresa lui Radu Tudor: ‘Oligofrenul emitent’

Valoarea totală a contractului este de 2,575 milioane euro.

"Termene şi condiţii de plată: un avans din valoarea contractului, pe bază de scrisoare de garanţie bancară de restituirea avansului, iar restul de plată pe bază de acreditiv documentar, după sosirea navei la locul de predare", mai arată compania.

Şantierul Naval Orşova (SNO) are o capitalizare de 47,7 milioane lei.

Compania a realizat în 2020 venituri totale operaţionale de 72,98 milioane lei, cu 9,43% mai mari decât în 2019 (66,69 milioane lei). Profitul net s-a ridicat la 4,65 milioane lei, în creştere de la 3,2 milioane lei în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.