Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna modei masculine de la Paris a fost închisă de prezentarea casei Celine

turnul eiffel

Creatorul de modă Hedi Slimane a închis duminică Săptămâna Modei pret-a-porter masculine de la Paris, cu prima sa colecţie realizată pentru casa Celine, foarte şic şi relaxată, prezentată într-un decor special, în care se puteau vedea Arcul de Triumf şi Turnul Eiffel, informează AFP, potrivit Agerpres.

O sferă metalică uriaşă, cu lumini de neon, atârna deasupra podiumului de prezentare, într-un pavilion cu geamuri ample, instalat în celebra Place Concorde din Paris. 

După o defilare mixtă şi cu accente rock, dominată de toate nuanţele de negru în luna septembrie, Hedi Slimane, designer care a lucrat la Dior şi Saint Laurent şi considerat unul dintre cei mai talentaţi din generaţia sa, a realizat de această dată pentru casa Celine o colecţie clasică, în culorile negru, gri şi bleumarin, cu legendare siluete longiline şi cravate fine, purtate de modele foarte subţiri. 

Colecţia a inclus şi veste oversize şi paltoane cu imprimeuri animaliere, purtate de manechine cu coafuri inspirate din anii 1960. Şosetele albe se poartă cu pantofi şi cu pantaloni negri care lasă gleznele descoperite. 

În mod curios, bărbatul Celine din 2019 nu poartă rucsac, deşi acesta este unul dintre produsele-far ale mărcii franceze, specializată până în prezent în colecţii feminine. 

Pentru clienţii mai îndrăzneţi ai casei Celine, Hedi Slimane propune sacouri din piele neagră sau cu paiete.

Citește și: Manuscrise ale unor mari scriitori români, documente și fotografii cu semnături olografe sunt puse în vânzare la Artmark - FOTO

După Săptămâna Modei pret-a-porter masculină, ce a marcat revenirea costumului, vor urma patru zile dedicate creaţiilor haute couture. 

Asia Argento defilează la Paris 

În afară de Dior, în prima zi a evenimentului, luni, actriţa italiană Asia Argento, care l-a acuzat pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein de viol şi agresiuni sexuale, devenind un vârf de lance al mişcării #MeToo, va defila pentru casa italiană Antonio Grimaldi. 

"Personalitatea ei noncoformistă corespunde perfect colecţiei, inspirată de povestea Ariadnei din mitologia greacă", au transmis reprezentanţii casei Antonio Grimaldi. 

Într-o fotografie de prezentare a acestei defilări, actriţa italiană, ce are pe trup numeroase tatuaje, apare într-o rochie scurtă neagră, fără mâneci, cu un imprimeu în forma unei inimi. La Paris, ea va purta pe podium o rochie de seară albă cu croială asimetrică, accesorizată cu pene de struţ. 

Asia Argento, acuzată la rândul ei de agresiune sexuală de un tânăr actor, Jimmy Bennett, a recunoscut că a întreţinut o relaţie sexuală cu acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.