Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sărăcia este adevarata politică socială a PSD

Ceaușescu a promis 100 de lei acum 25 de ani pentru a continua regimul comunist. Ponta promite acum tot 100 de lei pentru cadrele medicale, sperând că va continua regimul neo-comunist. De ce jignește românii atât de tare?! Pomenile electorale curg. Ponta ne ascunde că taxează mult și taie investițiile, inclusiv cofinanțările pentru banii europeni. În anul 2015, românii vor deconta din plin greșelile electorale ale lui Ponta de azi.

REVOLTĂTOR: Doamna ministru Plumb a dormit în păpușoi până acum. În plină campanie electorală anunță ce ne mai „dă” Victor Ponta. 2 ani și jumătate nu a avut timp să rezolve problemele sociale. Ascunde că e vorba de banii plătiți de români prin taxe și impozite, nicidecum de banii lui Ponta.

Doamna ministru Plumb nu știe că: România a pierdut 5 poziții în lume în clasamentul prosperității. O confirmă  Indicele Prosperității.

Doamna ministru Plumb nu știe că: România a înregistrat cea mai mare scădere a locurilor de muncă din Europa. În ultimii 2 ani avem cu 600 mii locuri de muncă mai puțin (Trimestrul 2 din anul 2012 – Trimestrul 2 din anul 2014).

Doamna ministru Plumb nu știe  că:  Rata șomajului în rândul tinerilor până în 25 de ani a crescut cu Ponta la guvernare, de la 22,6% în 2012, la 23,7% în anul 2013, conform Eurostat.

Doamna ministru Plumb nu știe că: Fondurile publice de pensii și de sănătate sunt pe deficit, deficite care se adâncesc cu fiecare an, dar declară că e „aiurea” să aplici contribuțiile de asigurări de sănătate pentru pensiile între 740 și 1.000 de lei. De la vorba PSD la faptă e distanță de la pământ la cer. PSD nu a eliminat aceste contribuții de când e la guvernare, ci le-a aplicat și pe veniturile pensionarilor din arende sau chirii. Guvernul Ponta a eliminat multe medicamente din lista celor compensate, a înjumătățit numărul controalelor gratuite pentru pensionari și a redus zilele pentru biletele de tratament cuvenite anual pensionarilor.

ADEVĂRUL: Creșterea sărăciei dovedită prin fapte este adevărata politică socială a PSD. Rata sărăciei și a excluziunii sociale sunt mai mari și în 2012, și în 2013 sub PSD, decât în anul 2011. O dovesc datele oficiale ale biroului european de statistică. Creșterea sărăciei este adevărata politică socială a PSD, dovedită prin fapte.  Îi întreb pe doamna Plumb și guvernul Ponta de ce crește sărăcia sub guvernul PSD.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.